Sylta, safta och lägg in /
Författaren presenterar olika konserveringsmetoder och ger information om utrustning och redskap samt tips för varje metod. Om hur man gör sylt, mos, saft, pickles och chutney, syrar grönsaker, tillverkar must och cider, smaksätter snaps och torkar svamp och örter. Recept.
Sparad:
Bok |
Swedish |
Västerås :
ICA,
2012
|
Sammanfattning: | Författaren presenterar olika konserveringsmetoder och ger information om utrustning och redskap samt tips för varje metod. Om hur man gör sylt, mos, saft, pickles och chutney, syrar grönsaker, tillverkar must och cider, smaksätter snaps och torkar svamp och örter. Recept. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 128 s. : ill. ; 25 cm |
ISBN: | 9789153437864 (inb.) |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Piteå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.4 |