Hela årets kokbok /

Författaren har utnämnts både till Årets kock och Kockarnas kock. Recepten bygger på det svenska matarvet och följer årets växlingar. Här finns påskmaten, vårens primörer, sommarens grillrätter, höstens skaldjur och andra råvaror samt julmaten.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Eriksson, Fredrik, 1964-
Bok
Swedish
Stockholm : Natur & kultur, 2010
Beskrivning
Sammanfattning:Författaren har utnämnts både till Årets kock och Kockarnas kock. Recepten bygger på det svenska matarvet och följer årets växlingar. Här finns påskmaten, vårens primörer, sommarens grillrätter, höstens skaldjur och andra råvaror samt julmaten.
91-27-11868-1
Fysisk beskrivning:189 s. : ill. ; 26 cm
ISBN:9789127118683 (inb.)
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Övertorneå bibliotek Inte tillgänglig Biblioteket , 641.5