Allt om mat : stora kokboken /
En grundkokbok med cirka 600 recept med max åtta ingredienser. Här finns mat för vardag (lätt och snabbt), fredag (festligt), lördag (menyer med tre rätter), söndag (långlagat, menyer med två rätter), fester och kalas, högtider samt skördetid. Även fakta om råvaror, matlagningstekniker m.m....
Sparad:
Bok |
Swedish |
Stockholm :
Norstedt,
2010
|
Sammanfattning: | En grundkokbok med cirka 600 recept med max åtta ingredienser. Här finns mat för vardag (lätt och snabbt), fredag (festligt), lördag (menyer med tre rätter), söndag (långlagat, menyer med två rätter), fester och kalas, högtider samt skördetid. Även fakta om råvaror, matlagningstekniker m.m. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 431 s. : färgill. ; 29 x 27 cm |
ISBN: | 9789113023960 (inb.) |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Gällivare bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.5 | Piteå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.5 | Strömbackaskolans bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Qca |