Allt om mat : stora kokboken /

En grundkokbok med cirka 600 recept med max åtta ingredienser. Här finns mat för vardag (lätt och snabbt), fredag (festligt), lördag (menyer med tre rätter), söndag (långlagat, menyer med två rätter), fester och kalas, högtider samt skördetid. Även fakta om råvaror, matlagningstekniker m.m....

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Karlström, Ulla, 1959-
Bok
Swedish
Stockholm : Norstedt, 2010
Beskrivning
Sammanfattning:En grundkokbok med cirka 600 recept med max åtta ingredienser. Här finns mat för vardag (lätt och snabbt), fredag (festligt), lördag (menyer med tre rätter), söndag (långlagat, menyer med två rätter), fester och kalas, högtider samt skördetid. Även fakta om råvaror, matlagningstekniker m.m.
Fysisk beskrivning:431 s. : färgill. ; 29 x 27 cm
ISBN:9789113023960 (inb.)
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Gällivare bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.5
Piteå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.5
Strömbackaskolans bibliotek Tillgänglig Biblioteket , Qca