Nyfångat : recept på fisk & skaldjur och annat värt att veta om havets läckerheter /

Boken innehåller över hundra recept på fisk- och skaldjursrätter för både fest och vardag. Även ett avsnitt om tillagningstider, en faktadel om bl.a. förvaring, hur man avgör om fisken är färsk, om näringsinnehåll och hur man rensar, filear och hanterar fisk och skaldjur.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Gustafsson, Martin, 1965-
Bok
Swedish
Västerås : ICA, 2009
Beskrivning
Sammanfattning:Boken innehåller över hundra recept på fisk- och skaldjursrätter för både fest och vardag. Även ett avsnitt om tillagningstider, en faktadel om bl.a. förvaring, hur man avgör om fisken är färsk, om näringsinnehåll och hur man rensar, filear och hanterar fisk och skaldjur.
Fysisk beskrivning:160 s. : ill. ; 28 cm
ISBN:9789153429753 (inb.)
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Piteå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , Qcaa