Viltsmak /
Boken innehåller recept på ren, älg, vildsvin, hjort, rådjur, hare och vildfågel. Både traditionella rätter och mer nyskapande. Författaren har erfarenhet från trestjärnig krog i Frankrike och har gäststuderat vid Academie Paul Bocuse i Lyon.
Sparad:
Bok |
Swedish |
Stockholm :
Prisma,
2006
|
Sammanfattning: | Boken innehåller recept på ren, älg, vildsvin, hjort, rådjur, hare och vildfågel. Både traditionella rätter och mer nyskapande. Författaren har erfarenhet från trestjärnig krog i Frankrike och har gäststuderat vid Academie Paul Bocuse i Lyon. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 121 s. : ill. |
ISBN: | 9151845083 978-91-518-4508-1 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Bodens stadsbibliotek | Tillgänglig | Magasin , Magasin , 641.6 | Sjulnäs bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.6 |