Viltsmak /

Boken innehåller recept på ren, älg, vildsvin, hjort, rådjur, hare och vildfågel. Både traditionella rätter och mer nyskapande. Författaren har erfarenhet från trestjärnig krog i Frankrike och har gäststuderat vid Academie Paul Bocuse i Lyon.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Jonsson, Susanne
Bok
Swedish
Stockholm : Prisma, 2006
Beskrivning
Sammanfattning:Boken innehåller recept på ren, älg, vildsvin, hjort, rådjur, hare och vildfågel. Både traditionella rätter och mer nyskapande. Författaren har erfarenhet från trestjärnig krog i Frankrike och har gäststuderat vid Academie Paul Bocuse i Lyon.
Fysisk beskrivning:121 s. : ill.
ISBN:9151845083
978-91-518-4508-1
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Bodens stadsbibliotek Tillgänglig Magasin , Magasin , 641.6
Sjulnäs bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.6