Fedons grekiska /
Författaren vill visa att mat, livsstil och hälsa hänger samman och ger en introduktion till grekisk mattradition, kultur och historia. Med utgångspunkt i både antik och modern kokkonst presenteras ett antal rätter: meze, sallader och grönsaker, fisk och skaldjur, kött och fågel, desserter, bröd och...
Sparad:
Bok |
Swedish Norwegian |
Stockholm :
Forum,
2005.
|
Sammanfattning: | Författaren vill visa att mat, livsstil och hälsa hänger samman och ger en introduktion till grekisk mattradition, kultur och historia. Med utgångspunkt i både antik och modern kokkonst presenteras ett antal rätter: meze, sallader och grönsaker, fisk och skaldjur, kött och fågel, desserter, bröd och kakor. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 191 s. : ill. |
ISBN: | 9137128140 978-91-37-12814-6 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Piteå stadsbibliotek | Tillgänglig | Källarbiblioteket , Qcab |