Fedons grekiska /

Författaren vill visa att mat, livsstil och hälsa hänger samman och ger en introduktion till grekisk mattradition, kultur och historia. Med utgångspunkt i både antik och modern kokkonst presenteras ett antal rätter: meze, sallader och grönsaker, fisk och skaldjur, kött och fågel, desserter, bröd och...

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Lindberg, Fedon
Bok
Swedish
Norwegian
Stockholm : Forum, 2005.
Beskrivning
Sammanfattning:Författaren vill visa att mat, livsstil och hälsa hänger samman och ger en introduktion till grekisk mattradition, kultur och historia. Med utgångspunkt i både antik och modern kokkonst presenteras ett antal rätter: meze, sallader och grönsaker, fisk och skaldjur, kött och fågel, desserter, bröd och kakor.
Fysisk beskrivning:191 s. : ill.
ISBN:9137128140
978-91-37-12814-6
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Piteå stadsbibliotek Tillgänglig Källarbiblioteket , Qcab