Älg : från grangravad till tjälknöl /
En kokbok med recept på rätter med älg som gemensam ingrediens. Författarna vill inspirera till nytänkande kring råvaran och smaksättningar med influenser hämtade från hela världen presenteras. Bl.a. om att rimma, marinera, woka, späcka och tillreda fonder. Till varje recept ges förslag på vin och a...
Sparad:
, , |
Bok |
Swedish |
Stockholm
Prisma
2004
|
Sammanfattning: | En kokbok med recept på rätter med älg som gemensam ingrediens. Författarna vill inspirera till nytänkande kring råvaran och smaksättningar med influenser hämtade från hela världen presenteras. Bl.a. om att rimma, marinera, woka, späcka och tillreda fonder. Till varje recept ges förslag på vin och alkoholfri dryck. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 120 s. ill. |
ISBN: | 9151842416 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Gällivare bibliotek | Tillgänglig | Övre magasin , 641.6 | Harads bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.6 | Hortlax bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641 | Jokkmokks bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.6 | Piteå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.6 | Svappavaara bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.6 | Vuollerims bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Mat & dryck | Övertorneå bibliotek | Tillgänglig | Magasin , 641.6 |