Första kokboken /
Grundbok i matlagning. Enkla och snabblagade rätter som inte kräver att man drar ner så mycket disk. Både klassiker som pannkaka, pizza och lasagne samt lite annorlunda rätter som vaniljpannacotta och thailändsk kycklingsoppa.
Sparad:
Swedish |
Stockholm
Tiden
2001
|
1. uppl. |
Sammanfattning: | Grundbok i matlagning. Enkla och snabblagade rätter som inte kräver att man drar ner så mycket disk. Både klassiker som pannkaka, pizza och lasagne samt lite annorlunda rätter som vaniljpannacotta och thailändsk kycklingsoppa. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 179 s. ill. |
ISBN: | 9188877612 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Arvidsjaurs kommunbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Bak & mat - Barn | Glommersträsk bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , uQcaa | Hortlax bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Kokböcker & Festtips | Karesuando bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , j 641.5 | Korpilombolo bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Mat & bak (barnfakta) | Piteå stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Faktaavdelningen barn , Mat & kalas | Rosviks bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.5j |