Vår kokbok /
Grundkokbok. Husmanskost och modernare rätter, grundrecept, berednings- och tillagningsmetoder. Upplagan är bl.a. utökad med fler recept för två eller en person, mat som tar max 30 min att laga samt tabeller för vitaminer och mineraler.
Sparad:
Bok |
Swedish |
Stockholm
Prisma
2001
|
23. uppl. |
Sammanfattning: | Grundkokbok. Husmanskost och modernare rätter, grundrecept, berednings- och tillagningsmetoder. Upplagan är bl.a. utökad med fler recept för två eller en person, mat som tar max 30 min att laga samt tabeller för vitaminer och mineraler. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 865 s. ill. |
ISBN: | 9151838133 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Kiruna stadsbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 641.5 | Piteå stadsbibliotek | Tillgänglig | Källarbiblioteket , Qcaa |