Vår kokbok /

Grundkokbok. Husmanskost och modernare rätter, grundrecept, berednings- och tillagningsmetoder. Upplagan är bl.a. utökad med fler recept för två eller en person, mat som tar max 30 min att laga samt tabeller för vitaminer och mineraler.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Bok
Swedish
Stockholm Prisma 2001
23. uppl.
Beskrivning
Sammanfattning:Grundkokbok. Husmanskost och modernare rätter, grundrecept, berednings- och tillagningsmetoder. Upplagan är bl.a. utökad med fler recept för två eller en person, mat som tar max 30 min att laga samt tabeller för vitaminer och mineraler.
Fysisk beskrivning:865 s. ill.
ISBN:9151838133
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Kiruna stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.5
Piteå stadsbibliotek Tillgänglig Källarbiblioteket , Qcaa