Kött : välja, hantera, tillaga /

Boken tar upp kött av nöt, kalv, gris, lamm, vilt och fågel. Här får läsaren lära sig hur man hittar den perfekta köttbiten, vad som påverkar köttets kvalitet, vilket djur som passar bäst till vilken maträtt, vilken färg köttet ska ha, vilken påverkan uppfödning, foder, slakt och styckning har på rå...

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Fällman, Håkan
Bok
Swedish
Stockholm NoK 2009
1. [uppl.]
Beskrivning
Sammanfattning:Boken tar upp kött av nöt, kalv, gris, lamm, vilt och fågel. Här får läsaren lära sig hur man hittar den perfekta köttbiten, vad som påverkar köttets kvalitet, vilket djur som passar bäst till vilken maträtt, vilken färg köttet ska ha, vilken påverkan uppfödning, foder, slakt och styckning har på råvaran m.m.
Fysisk beskrivning:287 s. ill.
ISBN:9127117871
978-91-27-11787-7
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Luleå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , Plan 4 , 641.6
Strömbackaskolans bibliotek Tillgänglig Biblioteket , Qcaa