Livstid - Marklund, Liza (Storstilsbiblioteket)
Sjunde boken med Annika Bengtzon, reporter på Kvällspressen. När en känd polis hittas mördad i sin säng samtidigt som hans treårige son är spårlöst försvunnen, framstår hans hustru Julia som den skyldiga. Hon hävdar sin oskuld. Annika, som är ytligt bekant med Julia, undersöker den mördade Davids förflutna.