Ulrike och kriget - Olsson, Vibeke (Ung i dag)
Vid krigsutbrottet 1939 är Ulrike tolv år och en helhjärtad nazist. Sex år senare i Münchens ruiner är hon fortfarande fast i sin tro. En berättelse om hur det kunde komma sig att så många tyskar lät sig övertygas av Hitler. Utkom första gången 1975.