En annan kärlek : forskning om homosexualitet och könsroller från antiken fram till idag - Söderström, Göran, 1934- (Carlssons, 2021)
En annan kärlek är ett imponerande verk av Göran Söderström, som undersöker homosexualitet och könsroller från antiken fram till idag. Denna omfattande volym sammanfattar forskningsläget idag men vi får även bland ta del av den historiska utvecklingen.