Pellas polisbil - Andrén, Emelie, 1977- (Lådbilslandet, 2021)
I Lådbilslandet på förskolan Smörblomman händer det mesta. Barnen kör med sina bilar, leker i de små husen, grejar och fixar. Idag planerar de en fest. Men det blir inte riktigt som de tänkt sig. Först fastnar Addis ambulans i lergeggan och sen händer det värsta. Någon stjäl fikat de ska ha på kalaset! Vem är bulltjuven?