SOS från mänskligheten - Nilsson, Johanna 1973-
Benjamin arbetar som eskort. Han tatuerar in en blomma för var och en som han har älskat. Mikael kommer till Benjamin bara för att få sova med någon vakande över sig. Erika älskar sin sambo, men orkar inte med hans barn. Katja är tatueraren som sitter i rullstol och har tatuerade änglavingar på ryggen.