Fräsch, frisk och spontan - Kallentoft, Mons (Talande böcker, 2006)
De är det perfekta paret. Båda har gjort karriär, de har två söta små barn, bor i en bostadsrättslägenhet i Stockholms innerstad och delar hushållsarbetet rättvist. Men det är något som inte stämmer. Tanken på ett alldeles privat projekt dyker upp hos honom, ett projekt som ska ge innehåll och riktning åt hans tillvaro.