Skam - Alvtegen, Karin (Storyside, 2005)
Monika och Maj-Britt verkar inte ha något gemensamt. Monika är en utåtriktad och framgångsrik överläkare, Maj-Britt är en överviktig ensling som skrämmer iväg samtliga från hemtjänsten. Men båda bär på ett smärtsamt förflutet. Om rädslans makt, sträng religiös uppfostran och skammen att aldrig ha känt sig älskad.