Abborren - från sjön till festmåltiden /

En bok hur man fiskar o tillagar abborre. Om utrustning o redskap, hur man får upp o avlivar, rensar, fjällar eller flår samt filear en abborre. Trettio abborrätter - soppa, färs, gryta, stuvad, gravad, friterad, marinerad, stekt o rökt abborre.

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Öste, Bengt, Tham, Ulla 1937-
Bok
Swedish
Stockholm Bäckström 2002
2. uppl.
Beskrivning
Sammanfattning:En bok hur man fiskar o tillagar abborre. Om utrustning o redskap, hur man får upp o avlivar, rensar, fjällar eller flår samt filear en abborre. Trettio abborrätter - soppa, färs, gryta, stuvad, gravad, friterad, marinerad, stekt o rökt abborre.
Fysisk beskrivning:144 s. ill.
ISBN:9189394097
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Arvidsjaurs kommunbibliotek Tillgänglig Biblioteket , Uteliv - Fiske
Pajala bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 799.1