Abborren - från sjön till festmåltiden /
En bok hur man fiskar o tillagar abborre. Om utrustning o redskap, hur man får upp o avlivar, rensar, fjällar eller flår samt filear en abborre. Trettio abborrätter - soppa, färs, gryta, stuvad, gravad, friterad, marinerad, stekt o rökt abborre.
Sparad:
, |
Bok |
Swedish |
Stockholm
Bäckström
2002
|
2. uppl. |
Sammanfattning: | En bok hur man fiskar o tillagar abborre. Om utrustning o redskap, hur man får upp o avlivar, rensar, fjällar eller flår samt filear en abborre. Trettio abborrätter - soppa, färs, gryta, stuvad, gravad, friterad, marinerad, stekt o rökt abborre. |
---|---|
Fysisk beskrivning: | 144 s. ill. |
ISBN: | 9189394097 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Arvidsjaurs kommunbibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , Uteliv - Fiske | Pajala bibliotek | Tillgänglig | Biblioteket , 799.1 |